در درمان ناتوانیهای جنسی در درجهی اوّل تقویت روحی مؤثر است. زیرا مبدأ نیروی جنسی در درجهی اوّل از طریق عوامل خارجی و روحی و بعداً از راههای مربوطه تأثیر میکند. در درجهی دوم غذاها، املاح و ویتامینها در ازدیاد آن مؤثرند.اگر دچار چنین مشکلی شدهاید، باید از اسب سواری، پریدن، بلند کردن اشیای سنگین، فعّالیّتهای بیش از حد و نیز شهوترانی بیش از حد پرهیز کنید و همچنین از خوراکیهایی که نیروی جنسی را تقویت میکنند، بیشتر استفاده کنید، مانند: پسته، فندق، بادام درختی، بادام هندی، بادام زمینی، جوانه گندم، بهار نارنج، نارگیل و شیرنارگیل، ترنجبین، دارچین، قلوهی حیوانات، کره، مارچوبه، قارچ، شلغم پخته شده در شیر، جلقوزه،گردو، زعفران، ارده، حلوا ارده، کنجد، لوبیا، انجیر، خربزه، فلفل سبز، فلفل سیاه، آب هویج با عسل، مربای زردک، آب زردک، سیر، نعناع، پیاز و تخم مرغ نیمرو با پیاز، سیاه دانه، کندر، موز، عدس، نخود، آب هویج با عسل، آب هویج با شیر، جگر گوسفند و گوساله، روغن زیتون، خرما.زعفران، عاقرقرها، مصطکی رومی، کندر خوراکی، بسباسه، بوزیدان، چُندبیداستر، ماهی سمنقول، ثعلب، سه پستان، تخم هویج فرنگی، تخم زردک، تخم تره، تخم ترب، تخم پیاز، تخم شاهی، جوزبویا، سورنجان مصری، دارچین، خولنجان، زرمباد، فوفل، مغز قرص کمر، زنجبیل هل قراب، هل سبز، هل سفید، داروفلفل، میخک، نعناع خشک، شقاقل، بهمن سرخ، بهمن سفید، تخم کلم، زیرهی سیاه، بالنگو، تخم کرفس و قدومه شیرازی از هر کدام 10 گرم، همه را مخلوط کرده و بسیار نرم بسایید، بعد با یک کیلو عسل مخلوط کرده و هر صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربتخوری از آن را میل کنید.شقاقل را نرم بسایید و با مغز سر گنجشک و تخم کبوتر مخلوط کنید، در یخچال نگه دارید و هر روز مقداری از آن را بخورید.
هر روز صبح، ظهر و شب بعد از هر غذا یک فنجان نوشابهی کومبوچا بنوشید.
شقاقل مصری و تخم پیاز را نرم بسایید، بعد با خرما، مغز سرگنجشک و عسل مخلوط کنید، در یخچال نگهدارید و هر روز مقداری از آن را بخورید.تخم شلغم، تخم ترب، تخم شاهی، تخم پیاز، قسط شیرین، فلفل سفید، کنجد، ثعلب،دارفلفل، زعفران و زنجبیل از هر کدام 10 گرم، همه را مخلوط کرده و بسایید، بعد با 500 گرم عسل مخلوط کنید و صبح، ظهر و شب در هر مرتبه یک قاشق چایخوری از آن را میل کنید.تخم کلم، تخم ترب، تخم زردک، تخم شاهی، تخم پیاز، قدومه شیرازی، مغز تخم زبان گنجشک، شقاقل، مغز جلقوزه، قسط شیرین، زنجبیل، بهمن سرخ، بهمن سفید و فلفل سفید از هر کدام 2 مثقال و دارفلفل نیم مثقال، همه را نرم بکوبید و با سه برابر وزن آنها عسل مخلوط کرده و هر روز مقداری از آن را بخورید.مغز پسته، مغز بادام، مغز گردو و مغز فندق از هر کدام 10 مثقال را با مغز جلقوزه، خولنجان، شقاقل، تخم کلم، بهمن سرخ، بهمن سفید، قدومه شیرازی، سنبل الطیب، سعد کوفی، قرنقل، فلفل سیاه، تخم یونجه، تخم شلغم، تخم پیاز، مغز تخم کدو، مغز میوهی زبان گنجشک و جوزبویا از هر کدام 1 مثقال، نرم بکوبید و با چهار استکان عسل مخلوط کنید و هر روز کمی از آن را بخورید.زنجبیل، شقاقل، خولنجان، تخم انجره، تخم شاهی و تخم هلیون را با دو برابر وزن همهی آنها عسل مخلوط کنید و هر روز بخورید.
هر روز تخم کرفس وانجره را بکوبید و با شیر گوسفند مخلوط کنید و بخورید.
جندبیداستر، زعفران، بهمن سرخ، بهمن سفید، قرفه، فوفل، مغز قرص کمر، زیرهی کرمانی، خولنجان، سورنجان، بوزیدان، هیل قرابی، و عاقرقرها از هر کدام 1 مثقال نرم بسایید و با 20 مثقال پودر نارگیل و چهار برابر وزن همهی آنها عسل مخلوط کنید و هر روز مقداری از آن را بخورید.تخم شاهی، تخم یونجه، مغز جلغوزه، زنجبیل، شقاقل، بوزیدان، پودر نارگین و ثعلب را با عسل مخلوط کنید و هر روز یک قاشق غذاخوری از آن را بخورید.زعفران، جندبیداستر، عاقرقرها، عودالصلیب، جوزبوا، خولنجان، قرنفل، فوفل، تخم پیاز و زیرهی کرمانی را نرم بسایید و با هم وزن همهی آنها پودر نارگیل و مقداری عسل مخلوط کنید و بخورید.