نکات خانه داری، نکات اقتصادی برای خانه داری حرفه ای، نکات اقتصادی برای خانه داری،

مقرون به صرفه : با توجه به افزایش قیمت مواد غذایی و وسایل کاربردی دیگر منزل، شاید زمان آن رسیده است که کمی راه صرفه جویی در پیش بگیریم. برای صرفه جویی کردن و استفاده درست از وسایل راه های زیادی وجود دارد. اگر شما هم می خواهید بدانید که چگونه از وسایل منزل تان به درستی استفاده کنید و کمی اقتصادی تر با آن ها برخورد کنید پس با چیدانه همراه باشید تا با هم این راهکارها را یاد بگیریم.   

۱. استفاده مجدد از دفترهایی که برگه سفید دارند

به کودکان تان یادآوری کنید که قبل از دور انداختن دفترهایشان حتما بررسی کنند که آیا برگه سفید در آن ها باقی مانده است یا نه. اگر هنوز چند برگ سفید در دفترچه موجود است می توانید آن ها را جدا کرده و از آن ها دفترچه جدیدی بسازید.

مطلب پیشنهادی : خانه داری و تمیز کردن منزل به سرعت برق و باد

۲. مسواک های قدیمی تان را دور نیاندازید

مسواک هایی که عمر خود را کرده اند را می توانید برای تمیز کردن شانه ها به کار بگیرید. کافی است تا شاهنه های خود را در مخلوطی از آب و صابون خیس کنید و سپس از مسواک ها برا تمیز کردن فضای بین دندانه های آن استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی : خانه خود را با شوینده های خانگی برق بیاندازید!

۳. راه حلی خلاقانه برای خمیر دندان های تمام شده

وقتی خمیر دندان های تان تمام شد، آن ها را از وسط نصف کرده و درون ان ها از آب پر کنید و به جای دهانشویه از آن استفاده کنید. اقتصادی عمل کردن به همین آسانی است.

مطلب پیشنهادی : جادوی مواد طبیعی در تمیز کردن وسایل برقی آشپزخانه

۴. پرده های قدیمی، راه حل هایی جدید

پرده های قدیمی تان را بشویید و آن ها را به شکل مربع و مستطیل برش دهید، شما با این کار دستمال هایی جدید برای گردگیری و تمیز کردن خانه تان دارید.

مطلب پیشنهادی : نکاتی در مورد شستشوی پرده

۵. دستمال های قدیمی را دور نیاندازید

دستمال های قدیمی برای پاک کردن لکه هایی که بوی بدی از خود به جا می گذارند بسیار مناسب هستند، مانند پاک کردن تخم مرغی که در کف آشپزخانه شما شکسته است. بعد از پاک کردن این لکه ها با دستمال های قدیمی خود ، می توانید آن ها را دور بیاندازید بدون آن که زحمت شستن آن ها را به خود دهید.

مطلب پیشنهادی : آخرین کارهای خانه تکانی 

۶. از رژ لب های تمام شده خود دوباره استفاده کنید

محفظه رژ لب خود را به وسیله یک شمع گرم کنید و وقتی رژ لب داخل آن کاملا آب شد و از حالت جامد به حالت مایع در آمد آن را داخل یک قاشق یا ظرفی که بتوانید آن را دوباره به داخل محفظه برگردانید بریزید و چربی جدار محفظه را با یک دستمال از بین ببرید و مایع را دوباره به داخل ظرف برگردانید و برای چند ساعت آن را درون فریزر بگذارید تا دوباره به حالت اول برگردد.

۷. از بطری های دهان شویه چه استفاده ای می توان کرد؟

بطری های دهانشویه را می توانید به عنوان تمیز کننده شیشه ها و آینه ها استفاده کنید. فقط کافی است داخل آن ها کمی آب بریزید، مخلوط شدن آب و محلول دهان شویه بهترین ترکیب را برای تمیز کردن شیشه ها به شما می دهند.

مطلب پیشنهادی : خانه تکانی با برنامه ریزی درست

۸. پوست پرتغال و لیمو را در زیر آفتاب خشک کنید

بعد از این که آن ها را خشک کردید به وسیله آسیاب آن ها را به پودر تبدیل کنید و و با پودر هایی که برای شست و شوی لباس و ظروف تان استفاده می کنید، مخلوط کنید با این کار دیگر نیازی نیست تا بابت سفید کننده ها هزینه اضافی بپدازید.

می توانید برای خوشمزه و خوشبو تر شدن دمنوش ها نیز از پست پرتقال و لیمو استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی : پاک کننده های طبیعی با قدرت پاک کنندگی جادویی!

۹. ساخت چسب با آرد و آب گرم

زمانی که نیازفوری به چسب دارید مواد موجود در آشپزخانه تان می تواند به کمک تان بیاید. مقداری آرد و آب گرم را با هم مخلوط کنید و ان قدر هم بزنید تا حالت خمیری شکل به خود بگیرد و از آن به عنوان یک چسب قوی استفاده کنید.

مطالب پیشنهادی : تمیز و مرتب کردن آشپزخانه

تمیز و مرتب کردن اتاق خواب

تمیز و مرتب کردن اتاق نشیمن

تمیز کردن سرویس بهداشتی

اگر فکر می کنید برای طراحی دکوراسیون منزل تان و یا برای تغییر آن احتیاج به یک تیم حرفه ای دارید اهالی فن چیدانه بهترین پیشنهاد برای شما هستند. در آنجا می توانید تصاویر مربوط به افراد یا شرکت های مختلف را ببینید و نمونه کارهای قبلی آنها را بررسی کنید. مناسب ترین افراد را با توجه به بودجه و نیاز هایتان در اهالی فن چیدانه بیابید.

نویسنده : شمیم آقازاده | اقتباس از wikihow | گرداوری شده توسط تحریریه چیدانه

فواید هندوانه

فواید جالب آب هندوانه
آب هندوانه نشاط آور و ضد گرماست .
هندوانه ویژه تقویت صفرا و ضد نقرس است. هندوانه هم میوه و هم سبزی است یعنی در واقع خواص هر دو را دارد و سرشار از بتاکاروتن و عامل ضد سرطان است.
 
در هر 100 گرم هندوانه 12 کالری وجود دارد، خربزه 21 کالری، بر خلاف آن‌چه در ضرب المثل ایرانی شایع است که می‌گوید فکر نان کن که خربزه آب است، این میوه های چاق  کننده و افراط در آن بیماری قند می‌آورد. زادگاه هندوانه تاشکند بوده که جزء ایران قدیم است.هندوانه آب میوه‌ای نشاط آور، ضد گرما، یک نوشابه فیزیولوژیک است. برای هر سنی مفید و گواراست.


به ناتوانی جنسی همسرتان کمک کنید

درمان مؤثر در رفع ناتوانی جنسی


در درمان ناتوانی‌های جنسی در درجه‌ی اوّل تقویت روحی مؤثر است. زیرا مبدأ نیروی جنسی در درجه‌‌ی اوّل از طریق عوامل خارجی و روحی و بعداً از راه‌های مربوطه تأثیر می‌کند. در درجه‌ی دوم غذاها، املاح و ویتامین‌ها در ازدیاد آن مؤثرند.اگر دچار چنین مشکلی شده‌اید، باید از اسب سواری، پریدن، بلند کردن اشیای سنگین، فعّالیّت‌های بیش از حد و نیز شهوت‌رانی بیش از حد پرهیز کنید و هم‌چنین از خوراکی‌هایی که نیروی جنسی را تقویت می‌کنند، بیشتر استفاده کنید، مانند: پسته، فندق، بادام درختی، بادام هندی، بادام زمینی، جوانه گندم، بهار نارنج، نارگیل و شیرنارگیل، ترنجبین،‌ دارچین، قلوه‌ی حیوانات، کره، مارچوبه،‌ قارچ، شلغم پخته شده در شیر، جلقوزه،‌گردو، زعفران،‌ ارده، حلوا ارده، کنجد، لوبیا، انجیر، خربزه، فلفل سبز، فلفل سیاه، آب هویج با عسل، مربای زردک، آب زردک، سیر، نعناع، پیاز و تخم مرغ نیمرو با پیاز، سیاه دانه، کندر، موز، عدس، نخود، آب هویج با عسل، آب هویج با شیر، جگر گوسفند و گوساله، روغن زیتون، خرما.زعفران، عاقرقرها، مصطکی رومی، کندر خوراکی، بسباسه، بوزیدان، چُندبیداستر، ماهی سمنقول، ثعلب، سه پستان،‌ تخم هویج فرنگی، تخم زردک، تخم تره، تخم ترب، تخم پیاز، تخم شاهی، جوزبویا، سورنجان مصری، دارچین، خولنجان، زرمباد، فوفل، مغز قرص کمر، زنجبیل هل قراب،‌ هل سبز، هل سفید، داروفلفل، میخک، نعناع خشک، شقاقل، بهمن سرخ، بهمن سفید، تخم کلم، زیره‌ی سیاه، بالنگو، تخم کرفس و قدومه شیرازی از هر کدام 10 گرم، همه را مخلوط کرده و بسیار نرم بسایید، بعد با یک کیلو عسل مخلوط کرده و هر صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت‌خوری از آن را میل کنید.شقاقل را نرم بسایید و با مغز سر گنجشک و تخم کبوتر مخلوط کنید، در یخچال نگه دارید و هر روز مقداری از آن را بخورید.

هر روز صبح، ظهر و شب بعد از هر غذا یک فنجان نوشابه‌ی کومبوچا بنوشید.

شقاقل مصری و تخم پیاز را نرم بسایید، بعد با خرما، مغز سرگنجشک و عسل مخلوط کنید، در یخچال نگه‌دارید و هر روز مقداری از آن را بخورید.تخم شلغم، تخم ترب، تخم شاهی، تخم پیاز، قسط شیرین، فلفل سفید، کنجد، ثعلب،دارفلفل، زعفران و زنجبیل از هر کدام 10 گرم، همه را مخلوط کرده و بسایید، بعد با 500 گرم عسل مخلوط کنید و صبح، ظهر و شب در هر مرتبه یک قاشق چای‌خوری از آن را میل کنید.تخم کلم، تخم ترب، تخم زردک، تخم شاهی، تخم پیاز، قدومه شیرازی، مغز تخم زبان گنجشک، شقاقل، مغز جلقوزه، قسط شیرین، زنجبیل، بهمن سرخ، بهمن سفید و فلفل سفید از هر کدام 2 مثقال و دارفلفل نیم مثقال، همه را نرم بکوبید و با سه برابر وزن آن‌ها عسل مخلوط کرده و هر روز مقداری از آن را بخورید.مغز پسته، مغز بادام، مغز گردو و مغز فندق از هر کدام 10 مثقال را با مغز جلقوزه، خولنجان،‌ شقاقل، تخم کلم، بهمن سرخ، بهمن سفید، قدومه شیرازی، سنبل الطیب، سعد کوفی، قرنقل، فلفل سیاه، تخم یونجه، تخم شلغم، تخم پیاز، مغز تخم کدو، مغز میوه‌ی زبان گنجشک و جوزبویا از هر کدام 1 مثقال، نرم بکوبید و با چهار استکان عسل مخلوط کنید و هر روز کمی از آن را بخورید.زنجبیل، شقاقل، خولنجان، تخم انجره، تخم شاهی و تخم هلیون را با دو برابر وزن همه‌ی آن‌ها عسل مخلوط کنید و هر روز بخورید.

هر روز تخم کرفس وانجره را بکوبید و با شیر گوسفند مخلوط کنید و بخورید.
جندبیداستر، زعفران، بهمن سرخ، بهمن سفید، قرفه، فوفل، مغز قرص کمر، زیره‌ی کرمانی، خولنجان، سورنجان، بوزیدان، هیل قرابی، و عاقرقرها از هر کدام 1 مثقال نرم بسایید و با 20 مثقال پودر نارگیل و چهار برابر وزن همه‌ی آن‌ها عسل مخلوط کنید و هر روز مقداری از آن را بخورید.تخم شاهی، تخم یونجه، مغز جلغوزه، زنجبیل، شقاقل، بوزیدان، پودر نارگین و ثعلب را با عسل مخلوط کنید و هر روز یک قاشق غذاخوری از آن را بخورید.زعفران، جندبیداستر، عاقرقرها، عودالصلیب، جوزبوا، خولنجان، قرنفل، فوفل، تخم پیاز و زیره‌ی کرمانی را نرم بسایید و با هم وزن همه‌ی آن‌ها پودر نارگیل و مقداری عسل مخلوط کنید و بخورید.

جوان بمانید

برای کسانی که دوست دارند جوان بمانند

شاید این ضرب المثل را خیلی شنیده اید که می گویند: آش نخورده و دهان سوخته. اما این مقاله برای کسانی است که آش را می خورند ولی دهانشان بیشتر از حد تصور می سوزد. تا جایی که شاید جای جوانی خود را با پیری زودرس عوض کنند. هدف از نوشتن این مقاله آگاهی شما از غذاهایی است که باعث پیری زود رس می شود. 

اسیدهای چرب اشباع


برخلاف اسیدهای چرب ضروری برای بدن، اسیدهای چرب اشباع که در پنیر، شیر و گوشت های چرب وجود دارند پیر شدن را تسریع می کنند. این چربی ها همچنین ابتلا به بیماری های مرتبط با سن مانند کلسترول را نیز تشدید خواهند کرد. خوراکی های چرب دارای رادیکال های آزاد هستند که سلول های بدن را از بین می برند. در این صورت قدرت دفاعی بدن ضعیف می شود و زمینه ابتلا به بیماری های استحاله ای مرتبط با سن مانند سرطان، آب مروارید و... فراهم می شود

چربی های هیدروژنه


کیک ها و بیسکوییت ها حاوی چربی های هیدروژنه هستند که تولید سبوم را تسهیل می کنند و احتمال پیر شدن پوست را افزایش می دهند. بروز جوش ها، چروک و لکه های چربی در صورت مصرف چنین خوراکی ها قابل انتظار است.

فست فودها


فست فودها حاوی مقدار بالایی بسیار زیادی نمک و شکر است. مصرف زیاد نمک و شکر بروز چین و چروک را تسهیل می کند.

قهوه


قهوه به تنهایی عامل بروز پیری نیست؛ بلکه مانند هر خوراکی دیگری نباید در مصرف آن افراط کرد. در واقع، نوشیدن زیاد قهوه فشار خون را بالا می برد و ضربان قلب را افزایش می دهد. اگر قلب بیشتر از حد طبیعی فعالیت کند، امید به زندگی کاهش می یابد.

غذاها و تنقلات شور


آیا می دانستید خوراکی های شوری که از خوردن آنها لذت می برید چقدر برای شما مضر است؟ این خوراکی ها مقدار بالایی نمک دارند که سدیم می تواند مستقیما به کلاژن طبیعی پوست صدمه بزند و چروک های نازیبایی اطراف چشم ها ایجاد کند. بهتر است به جای چنین تنقلاتی میوه های خشک و دانه های بدون نمک میل کنید.

دسرهای شیرین


شکر ماده ای است که مصرف آن باید در حد اعتدال باشد. در واقع، زمانی که مقدار گلوکز افزایش می یاید بدن مقدار بیشتری انسولین تولید می کند. زمانی که انسولین بیش از حد ترشح شود روند پیر شدن را تسریع می کند.


طب الرضا

توصیه‌های امام رضا(ع) در پیشگیری از پوکی استخوان

در این مطلب توصیه هایی را در مورد حفظ توان استخوان‌ها و جلوگیری از پیر شدن آن‌ها می خوانیم.


امام رضا(ع) در مورد حفظ توان استخوان‌ها و جلوگیری از پیر شدن آن‌ها توصیه‌هایی دارند که از جمله آن می‌توان به خوردن باقلا، برگ چغندر و ... اشاره کرد.

یکی از موضوعاتی که در طب الائمه (ع) مورد اشاره قرار گرفته راه‌های تقویت و استحکام استخوان‌های بدن است.

مطابق آموزه‌های پزشکی ائمه(ع)، انسان دارای دوازده اندام اصلى، 246 استخوان و سیصد و شصت رگ است. مواد غذایی مختلفی هم وجود دارد که به تقویت و استحکام استخوان‌ها برای تأمین سلامتی بدن کمک می‌کند.

امام رضا(علیه السلام) در مورد حفظ توان استخوان‌ها و جلوگیری از پیر شدن آن‌ها خوردن باقلا را مفید می‌دانند. آن حضرت می‌فرماید: «خوردن باقلا، مایه تقویت مغز استخوان‏‌هاى ساق پا مى‏شود، توان مغز را افزون و خون تازه تولید می‌کند».

در روایتی دیگر می فرمایند: برای بهبود وضعیت استخوان‌ها استفاده از برگ چغندر را توصیه کرده‌اند. چرا که در آن، شفاى هر دردى است، استخوان را درشت می‌کند و گوشت می‌رویاند.

در بیانی دیگر درخت انجیر را شبیه‌ترین گیاهان به گیاهان بهشتی دانسته‌اند و در خواص اعجاب‌انگیز این میوه بهشتی در تقویت استخوان‌های بدن می‌فرماید: «انجیر رطوبت بدن را از بین می‌برد و استخوان را محکم کرده و مو را بر بدن می‌رویاند و درد را از بین می‌برد و با وجود انجیر نیازی به دارو نیست».

امام رضا(ع) همچنین، در سفارشی دیگر در این زمینه می‌فرمایند: «آب گرم، چنانچه آن را هفت جوش بجوشانى و از ظرفى به ظرف دیگر درآورى، تب را مى‏بَرَد و نیرو را به ساق پاها و قسمت پایین‏تر از مچ، سرازیر می‌کند».

و براى کمردرد هم می فرمایند: «نخود براى کمر درد مفید است. درباره ایشان نیز نقل کرده است که او پیش وپس از غذا ، آن را مى‏‌طلبید».